NOTICE:

Visit our COVID website at oxnardunion.org/covid for the lates update and procedures on our Hybrid Reopening of all Schools.

EnglishSpanishVietnameseChinese (Simplified)Filipino

2020 – 2021 Bell Schedule

FHS Daily Schedule

Period Start Time End Time Minutes
Breakfast (serving begins at 8:15 daily)
9:25 AM
9:35 AM
10 Minutes
Passing Period
9:35 AM
9:38 AM
3 Minutes
1
9:38 AM
10:43 AM
65 Minutes
Passing Period
10:43 AM
10:46 AM
3 Minutes
2
10:46 AM
11:46 AM
60 Minutes
LUNCH
11:46 AM
12:15 PM
29 Minutes
Passing Period
12:15 PM
12:18 PM
3 Minutes
3
12:18 PM
1:18 PM
60 Minutes
Passing Period
1:18 PM
1:21 PM
3 Minutes
4
1:21 PM
2:21 PM
60 Minutes

Friday Schedule

Period Start Time End Time Minutes
STAFF COMMON TIME*
8:30 AM
9:30 AM
60 Minutes
Breakfast
9:25 AM
9:35 AM
10 Minutes
Passing Period
9:35 AM
9:38 AM
3 Minutes
1
9:38 AM
10:28 AM
50 Minutes
Passing Period
10:28 AM
10:31 AM
3 Minutes
2
10:31 AM
11:16 AM
45 Minutes
LUNCH
11:16 AM
11:46 AM
30 Minutes
Passing Period
11:46 AM
11:49 AM
3 Minutes
3
11:49 AM
12:34 PM
45 Minutes
Passing Period
12:34 PM
12:37 PM
3 Minutes
4
12:34 PM
1:22 PM
45 Minutes

Minimum Day Schedule

Minimum Days

  • November 5, 2020
  • December 10, 2020
  • January 28, 2021
  • February 4, 2021
  • March 11, 2021
  • March 25, 2021
  • April 22, 2021
  • May 6, 2021
  • May 20, 2021
  • June 3, 2021
Period Start End
Period 1
9:38 AM
10:28 AM
Period 2
10:31 AM
11:16 AM
Period 3
11:19 AM
12:04 PM
Period 4
12:07 PM
12:52 PM
LUNCH
12:52 PM
1:22 PM

*Common Time is designated for staff meetings, collaborations, PD, department meetings, etc.

(All schedules are subject to change)

2020-2021
FHS QUARTER SYSTEM BELL SCHEDULE

(4 Quarters - 9 Weeks per quarter)

FHS will start the 2020-2021 school year with students split into 2 groups. Your student will be assigned to Group A or Group B. 

Group A will attend school on Monday and Tuesday
Group B will attend school on Wednesday and Thursday.
Group A and Group B will be Distance Learning on Friday’s. 

FHS empezará el año escolar 2020-2021 con estudiantes divididos en 2 grupos. Su estudiante será asignado al Grupo A o Grupo B. 

Grupo A asistirá los lunes y martes a la escuela.
Grupo B asistirá los miércoles y jueves a la escuela. 
Grupos A y B participarán en educación por distancia los viernes.